Българското крило на Сакраменто Кингс Александър Везенков дебютира  в титулярната

...
Българското крило на Сакраменто Кингс Александър Везенков дебютира  в титулярната
Коментари Харесай

Везенков дебютира като титуляр за Сакраменто Кингс

Българското крило на Сакраменто Кингс Александър Везенков дебютира  в титулярната петица на тима си в мача против Лос Анджелис Лейкърс. " Кралете " обаче не съумяха да победят " езерняците " и мачът приключи при 101:109 в интерес на Лейкърс в калифорнийското дерби в Анахайм.

Везенков приключи срещата със 7 точки, 3 борби и 1 асистенция за 22 минути, прекарани на терена в неофициалния си дебют като титуляр. Този път стрелбата на някогашния състезател на Олимпиакос не беше толкоз сполучлива като в първия му мач - 3/11 от игра (1/4 от тройката). Българската баскетболна звезда обаче още веднъж впечатли със ужасно си придвижване без топка и непрекъснато създаваше проблеми на отбраната на противника със своите пресечки.
Везенков попадна измежду титулярите благодарени на контузия на Кийгън Мъри, който страда от проблем с пръст в ръката и треньорският щаб на Сакраменто реши да го остави да почива в тази предсезонна среща. В същото време фантазията на българина да се изправи против живата легенда ЛеБрон Джеймс ще би трябвало да изчака още малко, тъй като Краля, дружно с Антъни Дейвис и Остин Рийвс, не взеха присъединяване в срещата за Лейкърс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР